life wear

Life Wear

LIFE WEAR® erbjuder strumpor som är tillverkade med hänsyn till vår miljö och din personliga hälsa. Hos Apotek Hjärtat hittar du Life Wears strumpor med smart design som är tillverkade av hållbara material.

StödstrumporMed ålder eller sjukdom kan man lida av trötta och tunga ben. Även som gravid kan man lida av svullna ben och anklar. Life Wears kompressionsstrumpor passar vid cirkulationsproblem och hjälper till att förebygga svullna ben, blodproppar och åderbråck. Även personer utan cirkulationsproblem har nytta av strumpan vid exempelvis flygresor eller långa dagar där man står och går mycket. Ett par riktiga stödstrumpor har graderad kompression från ankeln och uppåt samt är klassade som medicinska hjälpmedel.

DiabetesstrumporSom diabetiker kan fötterna vara utsatta och det är viktigt att du håller dem rena och torra för att motverka skav. Life Wears strumpor för dig med diabetes är utvecklade för extra känsliga fötter. Diabetesstrumpor utan resår vid vaden eller sömmar som skaver och bomullsstrumpor som har förstärkt sula för extra skydd mot kalla golv.

HalkstrumporLife Wears antihalkstrumpor är utvecklade och designade för att kunna användas av alla och minska risken för fallolyckor. Perfekta vardagsstrumpor anpassade för både dam och herr. Halkskyddet klarar garanterat 60 graders tvätt och är 100% silikonbaserat och godkänt av EU. Strumporna har en behaglig lös resår i skaftet.

Köp strumpor från Life Wear online hos oss på Apotek Hjärtat.