Libero

Libero vill erbjuda ditt barn en så skön och funktionell blöja som möjligt. Förutom blöjor har Libero allt du behöver för blöjbytet och för barnets första tid. Liberos blöjor kommer i många olika storlekar så att det alltid ska finnas en blöja anpassat för ditt barns form och behov. Libero erbjuder även tvättservetter som är skonsamma för barnets hud, Libero Oil som är en återfuktande babyolja som gör huden mjuk och len samt Libero Baby Wash som är en rengöringsprodukt som är skonsam för barnets hud. Du hittar alltså mer än bara blöjor i Liberos sortiment.

Libero har lång erfarenhet av att tillverka blöjor då de tillverkat engångsblöjor i drygt 60 år. Blöjorna har utvecklats under tidens gång men har alltid haft fokus på komfort och funktion. Blöjan ska vara bekväm för barnet samtidigt som den uppfyller alla krav på aktiv lek och bus.

Liberos produktinnovationer utvecklas i Sverige på Liberos utvecklings- och forskningslaboratorium. Libero vill ständigt förbättras och tillverka blöjor med högsta kvalitet. Liberos blöjor tillverkas av Essity som är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande och livskvalitet. Allt material som används för att tillverka blöjan ska genomgå Essitys omfattande produktsäkerhetstester för att försäkra sig om att blöjan har hög kvalitet och är säker. Essitys affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i fokus. Libero är ett av Essitys ledande varumärken.

Libero har höga krav på kvalitet och hur blöjan påverkar människa och miljö. Libero jobbar kontinuerligt ur ett helhetsperspektiv för att du ska vara säker på att du gör ett bra miljöval när du köper Liberos produkter. Libero menar att det handlar om att spåra miljöpåverkan under hela livscykeln då blöjan tillverkas. Libero minskar miljöpåverkan genom kontinuerliga förbättringar under hela livscykeln. Dessa förbättringar kallas för Eco-åtgärder och några exempel är: Libero söker ständigt efter mönster och material som är mer miljövänliga och effektiva. De strävar även efter att samarbeta med leverantörer som har höga miljökrav, samt att Libero gör allt för att minimera råmaterialkonsumtion och avfallsmängder. De flesta blöjorna är Svanen-märkta, bland annat Libero Touch som finns att köpa online på Apotek Hjärtat. Handla produkter från Libero online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.