Lelo

LELO

LELO är ett svenskt varumärke som erbjuder innovativa sexleksaker i nyskapande design. Skapade för att ge dig det där lilla extra, med material och former som följer kroppen och funktioner som ger en ny dimension till ditt sexliv, vare sig du väljer att ha sex på egen hand eller tillsammans med en partner. Sexleksakerna är även vackra att se på, med stilren, modern design.

LELO kom till år 2003 i vardagsrummet i ett radhus i Stockholm, där tre designers slog sina kreativa huvuden ihop, på exakt rätt plats vid exakt rätt tid, med exakt rätt idé. Det var en idé som så småningom skulle ta form och revolutionera en hel bransch, och det började med en enkel fråga: Tänk om våra intimaste produkter skulle vara lika vackra som dem vi visar upp med största stolthet?

LELO har under årens lopp utvecklat raffinerade, luxuösa och ikoniska njutningsprodukter som uppskattas världen över. Drivna av en omättlig nyfikenhet, en önskan att utforska och förädla den plats där digital teknik och mänskliga känslor möter varandra. Idag har LELO gått en lång väg från radhuset i Stockholm och har nu mera kontor över hela världen, från Shanghai till San Jose.

Sexleksakerna från LELO är prisbelönta njutningsprodukter som du bara måste pröva. Kanske du aldrig ägt någon tidigare eller är en van användare och vet vad du gillar? I sortiment finns något för alla, män som kvinnor, par eller singlar. Låt dig förföras av de spännande färgerna, formerna och sammetslena ytorna. Unna dig en LELO och skäm bort dig själv med välgörande njutning. Du hittar allt från klitorisvibrator, dildo, prostatavibrator och G-punktsvibrator. Missa inte den häftiga LELO Sona Cruise - en sonisk klitorismasserare som ger stimulans med hjälp av ljudvågor och pulseringar, utan direkt beröring. Köp dina produkter från LELO diskret online hos Apotek Hjärtat!