Korbell

Korbell är en blöjhink som har trippel förslutning och ett smart refillsystem, som ger dig maximal kontroll över lukten i ditt hem. Om du är på jakt efter en luktfri soptunna för blöjor är Korbell ett bra och innovativt alternativ, med en enkel och modern design som passar in i de flesta hem. Köp din blöjhink från Korbell, eller refill till blöjhinken, hos oss på Apotek Hjärtat.

Blöjhink från Korbell

I vårt sortiment hittar du Korbells luktfria blöjhink i tre olika storlekar. Blöjhinken har tre förslutande lock, och i kombination med de speciellt utformade blöjpåsarna håller det alla oönskade lukter borta från hemmet. Blöjhinken har en fotpedal som gör den enkel att öppna även när dina händer är upptagna. När barnet blivit äldre och soptunnan gjort sitt som blöjhink kan den självklart användas även för vanligt avfall. Då kan du också använda vanliga soppåsar.

Olika storlekar på Korbells blöjhink

Korbells blöjhink kommer i tre olika storlekar. Vilken som passar bäst för just dig och din familj är helt och hållet upp till er, hur ofta ni vill tömma hinken och hur mycket plats ni vill avsätta för blöjhanteringen.

Korbell MINI blöjhink

Den minsta storleken på Korbells blöjhinkar kallas Korbell MINI. Den rymmer 9 liter och är 44 centimeter hög. Korbell MINI rymmer upp till 25 stycken blöjor för en nyfödd bebis innan den måste tömmas. Vid köp av Korbell MINI medföljer en refill som redan är installerad, vilken räcker till totalt 240 blöjor.

Korbell blöjhink standard

Den klassiska blöjhinken från Korbell rymmer 16 liter och är 52 centimeter hög. I den får du plats med ungefär 40 blöjor för en nyfödd innan det är dags att byta påse. En refill till Korbells standardstorlek på blöjhink rymmer ungefär 495 blöjor.

Korbell PLUS blöjhink

Den största varianten av Korbells blöjhink kallas Korbell PLUS. Den rymmer 26 liter, vilket motsvarar upp till 60 blöjor för en nyfödd bebis. I Korbell PLUS finns en refill färdigmonterad vid köpet, vilken räcker till ungefär 580 blöjor.

Refill till blöjhink

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du även refillpåsar till din Korbell blöjhink. Påsarna är starka och hållbara och tillverkade i ett material som håller all vätska på plats. Påsarna är också 100% biologiskt nedbrytbara och tillverkade delvis av återvunnet material. För att ytterligare hålla oönskade lukter borta är påsarna lätt parfymerade med babypuder, som bidrar till att bryta ned både bakterier och doft.