Jabushe

Jabushe är ett svenskt varumärke som erbjuder prisbelönta, vetenskapligt dokumenterade hudvårdsprodukter. Kvinnor har använt Jabushes produkter i över tio år och företaget har flera gånger blivit utsedd till Årets hudvårdsprodukt av Svensk Egenvård.

Jabushe har en unik patenterad formula, QAL-100, som bevisats aktivt motverka rynkor och reparera solskadad hud. Studien har granskats och godkänts av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset i Stockholm samt erkänd och publicerad av tidskriften Bristish Journal of Dermatology. QAL-100 innehåller ingredienser som har positiv inverkan på huden, bland annat liponsyra, coenzym Q10 och acetylkarnitin. Teorier visar på att liponsyra kan bidra till att omvandla A-vitamin i kroppen till A-vitaminsyra, som i sin tur motverkar rynkor. Coenzym Q10 bidrar till att förstärka hudens antioxidativa skydd och cellvitalitet. Q10 finns i vår överhud, men med åren avtar den egna naturliga framställningen av den. Acetylkarnitin är en aminosyra som främjar hudcellernas energiproduktion att nyttja fettsyror som bränsle.

Jabushes produkter har en vetenskapligt bevisade effekter, bland minskat rynkdjup med i genomsnitt med 51% samt reducerade porer. Dessutom kan regelbunden användningminska påsar under ögonen samt ge huden spänst och lyster.

I sortimentet hittar du krämer och serum som minskar rynkor och fina linjer, exempelvis Jabushe Original Cream och Anti Wrinkle Serum. Vi erbjuder även speciella krämer för ögonen, exempelvis Eye Cream, som är speciellt anpassad till att ha på känsliga områden. Du hittar även Jabushe Sun Kapslar, ett kosttillskott, som ger dig en snygg solbrun hud. Handla produkter från Jabushe online hos oss på Apotek Hjärtat!