It's Skin

It'S SKIN erbjuder effektiva lösningar till dina hudvårdsproblem, och skapar produkter baserade på just dina behov. It's SKIN är ett sydkoreansk cosmeceutical skönhetsmärke som kombinerar vetenskapliga formulas med naturliga ingredienser. It's SKIN har samarbetat med dermatologer from Seoul University för att kunna ta fram produkter som verkligen är baserade på toppmodern forskning

De mycket populära serumen Power 10 Formula finns för flera olika hudtyper och hudproblem - hitta din favorit;

Blå-återfuktande

Gul-mot pigmentfläckar

Brun-hjälper hudens kollagenproduktion

Beige-förbättrar fuktbalansen

Propolis-lystergivande

Vit WR effector-anti age, motverkar synliga rynkor

Ljusgrön-hämnar hudens fettutsöndring

Mörkgrön-porminskande, decinfierande egenskaper.

Lila-för lyster, spänst och ph-balans.

SYN-Ake serum-slätar ut mimiska rynkor

It's SKIN använder sig av milda, effektiva formulas framtagna med avancerad teknologi, alla produkter är dermatologiskt testade för att säkra renhet i ingredienserna och för att garantera maximal säkerhet.

Kombinationen av hudvårdande ingredienser samt attraktiv produktdesign skapar moderna skönhetslösningar för att framhäva just din huds naturliga skönhet. It'S SKIN vet hur huden ändras mellan morgon och kväll, på samma sätt som att de vet att huden ändras från sommar till vinter.

It'S SKIN är bäst kända för sina ansikts-essencer. Dessa essencer kombinerar de mest ledande kliniska genombrotten med högsta kvalitet av hudälskande ingredienser. Essencerna ger målinriktad hudvård till alla möjliga olika behov och bekymmer, så som t.ex pigmenteringar och känslighet.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.