IsaDora

IsaDora är ett svenskt varumärke som uppkom 1983 med målet att komplettera skönhetsmarknaden med oparfymerade smink- och skönhetsprodukter till ett bra pris, men med samma elegans och lyxiga känsla som utländska produkter. Skaparna av Isadora ville göra det möjligt för alla att unna sig vardagslyx och skönhet, oavsett plånbok.

Med IsaDoras produkter får årligen miljontals människor chansen att sätta guldkant på sin tillvaro. Färgerna på de olika sminkartiklarna uppdateras kontinuerligt och IsaDora anses vara ”The colour authority”, alltid först med det senaste. Det breda produktsortimentet erbjuder något för alla smaker, oavsett om du är ute efter en mer vågad och färgstark fest-make up eller en nedtonad, naturlig sminkning till vardags.

I sortiment hittar du allt du behöver för en komplett make up, så som flera olika varianter av eyeliner, foundation, ögonskugga och puder. Upptäck IsaDoras mascara med förlängande egenskaper eller volymeffekt, glansigt eller matt läppstift och läppennor i många härliga färger. Missa inte IsaDoras contouring-produkter som ger dig möjlighet att vara kreativ och bli din egen make up-artist. Du hittar även nagellack i massvis med fina färger som är snabbtorkande och hållbara. 

För att ge alla möjlighet att sätta färg på tillvaron så är samtliga produkter parfymfria och givetvis inte testade på djur. Vilken färg är du idag? Köp Isadora online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.