isadora

IsaDora

IsaDora är ett svenskt skönhetsvarumärke grundat 1983, med målet komplettera skönhetsmarknaden med oparfymerade, veganvänliga och kliniskt testade produkter som är säkra att använda för alla. Och att kunna erbjuda prisvärda, högkvalitativa och lättanvända produkter. IsaDora vill inspirera och göra det möjligt för fler att uttrycka sin personliga stil och skönhet utan att behöva kompromissa med pris och kvalitet. Skaparna av IsaDora vill ge alla styrkan att skapa sin egen skönhetsstandard oavsett hur mycket tid du har eller hur stor din plånbok är.

I sortimentet hittar du allt du behöver för en komplett make up look, så som flera olika varianter av eyeliner, foundation, ögonskugga och puder. Upptäck IsaDoras mascara med förlängande egenskaper eller volymeffekt, glansigt eller matt läppstift och läppennor i många härliga färger. Missa inte IsaDoras contouring-produkter som ger dig möjlighet att vara kreativ och bli din egen make up-artist. Du hittar även nagellack i massvis med fina färger som är snabbtorkande och hållbara. Det breda produktsortimentet erbjuder något för alla smaker, oavsett om du är ute efter en mer vågad och färgstark fest-make up eller en nedtonad, naturlig sminkning till vardags. Med IsaDoras produkter får årligen miljontals människor chansen att sätta guldkant på sin tillvaro. Färgerna på de olika sminkartiklarna uppdateras kontinuerligt och IsaDora anses vara ”The colour authority”, alltid först med det senaste.

Vårt svenska ursprung är moralkompassen som hjälper oss förbli inkluderande, transparenta och ansvarstagande i allt vi gör. Med IsaDora behöver du inte kompromissa med vem du är. Det är vad sann skönhet betyder för oss.  Köp IsaDora online på Apotek Hjärtat.

94 produkter

Visa fler

Visar 24 av 94 produkter