Invisibobble

Invisibobble

Idén till Invisibobble väcktes när Sophie en kväll på univeristet ville ha en accessoar som satte pricken äver i till sin outfit. Hon såg sig omkring och fick idén att använda en snurrad telefonsladd som tofs. När hon vaknade dagen efter insåg hon att hon inte hade huvudvärk av tofsen och inget tydligt märke i håret runt hästsvansen. Så föddes idén till Invisibobble – den spårlösa hårringen.

Alla som använder tofs har kanske någon gång upplevt att det lätt blir märken i håret när man tar ur tofsen. Med Invisibobble kan man släppa ut håret utan att den lämnar några märken. Den spiralformade tofsen ger ett fast grepp runt håret och lämnar inga märken. Det är inte ovanligt att man upplever att man får huvudvärk av strama tofsar. Invisibobble kan fästas antingen hårt eller löst. Vare sig du har långt eller kort hår finns det en Invisibobble för dig.

Original är en spiralformad hårtofs som finns i en rad olika färger. Efter den har det kommit en rad olika nyheter så som Invisibobble slim eller Sprunchie.

Köp Invisibobble hos Apotek Hjärtat!