Intimina

Intimina

Intimina erbjuder smarta, njutbara och praktiska intimprodukter för kvinnor. Produkterna är till för alla olika steg i en kvinnas liv, från den första menstruationen till klimakteriet. Varje produkt är utvecklad av experter inom intimhälsa, med höga kvalitets- och säkerhetsstandard. För att försäkra sig om att företagets produkter håller en tillräcklig hög standard skapades en grupp av experter, med bland annat gynekologer, för att ge råd och stöd vid utvecklingen av produkterna. Företagets mål är att göra det enkelt för kvinnor, oavsett ålder och var i världen de än befinner sig, att ha tillgång till pålitlig information och lösningar för deras intimbehov.

Intimina fokuserar främst på två områden inom intimvården: produkter som hjälper dig att träna upp och stärka bäckbotten samt produkter som gör att du känner dig bekväm och fräsch under menstruationen.

Många kvinnor har idag bäckenbottenproblematik som kan vara till följd av skador, åldersskäl eller förlossningar. Detta kan i sin tur orsaka läckage eller en försvagad känsel i underlivet. Genom att träna upp och stärka musklerna kring bäckenbotten kan besvären minskas. Detta kan du göra genom att använda dig utav Intiminas knipkula för bäckenbottenträning. Kulan finns i flera olika vikter som passar såväl nybörjaren till den vana användaren.

I vårt sortiment finns även Intiminas menskoppar i flera olika storlekar. Menskoppen är ett smart alternativ till tampong och binda då de är mer miljövänligt, ekonomiskt och hygieniskt. Eftersom du kokar menskoppen kan du återanvända samma upp till fem år. Apotek Hjärtat erbjuder även Intiminas snygga vibratorer i silikon online. Du kan välja mellan vanlig vibrator eller med klitorisvibration. Köp Intiminas produkter online på Apotek Hjärtat!