gröna gredelina

Gröna Gredelina

Gröna Gredelina erbjuder naturliga produkter för kropp och sinne med inspiration från södra Italien och medelhavets enkla och effektiva kurer. Produkterna är väldoftande och njutbara med enbart rena och naturliga ingredienser. Gröna Gredelina AB är ett familjeägt företag med Lina Paciello i spetsen. Lina har sina rötter i Italien där hon hämtat mycket av sin inspiration. Produkterna produceras i Stockholm efter gamla, välbeprövade och genuina recept med exklusiva och ekologiska råvaror.

Produkterna är speciellt anpassade för allergiker och astmatiker och passar både vuxna och barn. Endast de finaste råvarorna från naturen har använts vid tillverkning. Produkterna hjälper dig att skapa ett giftfritt hem genom att kemikalierensa och undvika gifter i din hemmiljö. Unna kropp och sinne naturligt njutbara produkter som vårdar ditt inre och yttre för plånboksvänliga priser.

Gröna Gredelina anser att dofterna i deras produkter är viktiga då doft skapar välbefinnande. De samarbetar därför med ett anrikt parfymhus i södra Frankrike för att skapa naturligt väldoftande produkter.

I sortimentet hittar du bland annat stämningshöjande doftljus, mjukgörande och multifunktionell kokosolja samt fasta- och flytande aleppotvålar, traditionsenligt tillverkade för hand. Missa inte att pröva ett härligt terapibad eller en välgörande lermask för ansiktet. Handla Gröna Gredelina online hos Apotek Hjärtat för ett renare inre och yttre.