Footmender

Footmender all in one är en fotvårdskräm som behandlar många fotvårdsproblem i en och samma produkt. Du kanske har hälsprickor, förhårdnader på fötterna, liktornar eller torra fötter? Då kan Footmenders produkter ge dina fötter en ordentlig behandling som bidrar till att lösa upp hård hud på fötterna, vårda och läka hälsprickorna samt mjuka upp riktigt torr hud på foten.

Med Footmender slipper du använda fotfil och andra produkter som du tidigare använt för att få mjuka fötter. Footmender ger dig ett synbart resultat redan efter några behandlingar. Test av Footmender har i studier visat sig ge mycket goda resultat vid behandling av fotproblem såsom torr hud, förhårdnader och hälsprickor. Med Footmender får du flera funktioner i en produkt, till exempel har fotkrämen har en antimikrobiell effekt, exfolierande funktion, bevarar fukt i huden, mjukgör huden och stärker hudens barriärfunktion. Recensioner från kunder som använt Footmender har varit mycket positiva.

Om du har diabetes finns även den speciellt framtagna fotkrämen Footmender All in One Diabetic som är anpassad för diabetiker. Köp Footmender online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.