Florealis

Florealis erbjuder växtbaserade hudvårds- och intimprodukter, för dig som vill ha mer av livet. Produkterna lindrar snabbt oönskade symtom för exempelvis svamp i underlivet så väl som munsår utan att du behöver kompromissa med din livsstil. De växtbaserade produkterna är baserade på den senaste teknologin och håller högsta kvalité.

Florealis kärnvärden är livskvalitet, samarbete och förtroende. Florealis säkerställer ett framgångsrikt och pålitligt förhållande till deras intressenter, och detta ligger till grund för Florealis strategi och framgång. Dessa värden genomsyrar deras mål, produkter och Florealis sätt att arbeta. Florealis vision är att bli ledande leverantörer av växtbaserade läkemedel på den nordiska marknaden genom att förbättra livet hos deras kunder, innovation och ny teknik, passion, energi och vård för individen.

Florealis produktserie är återfuktande och skapar en skyddande barriär. Produkterna är skonsamma och kan både användas i förebyggande syfte för behandling eller kombineras med andra behandlingar. Köp produkter från Florealis online hos Apotek Hjärtat.