Evy

Letar du Evy solskydd? Det välkända märket Evy Technology erbjuder en rad avancerade hudvårds- och solskyddsprodukter, anpassade för olika hudtyper och behov. Deras produkter, kända för sin unika teknologi och effektiva skydd, är utvecklade och tillverkade i Sverige. Online på Apotek Hjärtat hittar du ett brett urval från Evy Technology. 

Olika produkter med Evy solskydd

Vad för Evy solskydd är du ute efter? I utbudet hos Apotek Hjärtat hittar du allt från Evy Sunscreen Mousse, Evy Sun Daily Defense Face Mousse, Evy After Sun och andra SPF-alternativ. 

Evy Sunscreen Mousse

Denna solskyddsmousse är särskilt framtagen för dagligt bruk och är anpassad för olika hudtyper, inklusive känslig hud. Dess hypoallergena och dermatologiskt testade formula erbjuder ett effektivt skydd mot solens strålar samtidigt som den är mild mot huden. Evy Sunscreen Mousse är vattenfast och ger ett extra skydd mot olika yttre miljöfaktorer som klor, saltvatten och luftföroreningar utan att lämna en kladdig känsla.

Evy Sun Daily Defense Face Mousse

Evy Daily UV Face Mousse är hudvård för ansiktet som skyddar din hy mot skadliga UV-strålar. Den är återfuktande, stärker hudens skyddsbarriär och har en anti-age effekt. Med en lätt och snabbt absorberande formula, är den idealisk för användning under makeup eller med andra hudvårdsprodukter. Allergitestad formula som passar normal hy, torr hy och överkänslig hy. Produkten är veganvänlig samt oparfymerad och finns tillgänglig i SPF50 och SPF30.

Evy After Sun

Efter solning är det viktigt att återfukta och vårda huden. Evy Technologys After Sun-serie är berikad med ingredienser som Aloe vera och kollagen, vilka bidrar till att lugna, återfukta och återställa hudens naturliga balans efter exponering för solen.

SPF-alternativ

Evy Technology erbjuder ett utbud av solskyddsprodukter med olika SPF-nivåer för att uppfylla olika skyddsbehov. Från hög SPF 50 för intensivt skydd till lättare SPF 10 för dagligt bruk, finns det produkter för alla hudtyper och tillfällen. 

  • Hög SPF för extra skydd: SPF 50 ger ett omfattande skydd mot solens strålar.

  • Medium SPF för dagligt skydd: SPF 30 ger ett balanserat skydd som passar att använda varje dag.

  • Lätt SPF: SPF 10 ger ett lättare skydd och är lämpligt för de som sällan eller aldrig bränner sig.

För en naturlig och jämn bränna utan solens påverkan, erbjuder Evy Technology sin Self Tan Mousse. Denna brun-utan-sol-produkt är utformad för att ge användarna en solkysst look med jämn fördelning och utan ränder. Den passar bra för de som söker en omedelbar och hållbar bränna.

Köp Evy solskydd hos Apotek Hjärtat

Evy Technologys sortiment är tillgängligt på Apotek Hjärtat, där du kan hitta produkter anpassade för dina specifika hudvårds- och solskyddsbehov. Om du är osäker på vilken produkt som passar dig bäst, tveka inte att fråga oss – vi finns här för att hjälpa dig.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.