Ergobaby

Ergobaby

Ergobaby erbjuder barnprodukter som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design. När grundaren Karen Frost själv fick barn så fick hon iden att skapa ett varumärke som utvecklar mångsidiga och praktiska produkter för barn och föräldrar. Hon ville bland annat ta fram en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelar barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken.

År 2003 blev Karens vision verklighet då den första Ergobaby original-bärselen kom till marknaden. Den tillverkades av 100% bomull och bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Original-bärselen blev en succé och säljs idag världen över.

Efter framgången med den första bärselen bestämde sig Karen för att expandera sin verksamhet. Man tog fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet. Idag har Ergobabys utbud ökat med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga reseselar tillverkat av återvunnet material. Ergobabys produktionssätt följer Karens värderingar om ansvarsfull produktion där kvalité, miljötänk och ergonomi är stötestenarna.

Ergobaby 360 Fyra Positioner, Ergobaby Swaddler har erkänts som ”höftvänliga” produkter av International Hip Dysplasia Institute. Ergobaby bärselar och sladders är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter. Selen är även bekväm för dig som förälder, bekväm och lätt att ta av och på själv utan någon annans hjälp. Bra komplement till barnvagnen, passa på att bära barnet nära och ha även båda händerna fria. Köp produkter från Ergobaby online hos Apotek Hjärtat.

INSTRUKTIONER 360 BABYBÄRSELE

32 produkter

Visa fler

Visar 24 av 32 produkter