equa care

Equa Care

Equa Care är ett innovativt varumärke som erbjuder smarta lösningar för produkter som till stor del innehåller vatten. Equa Care tror på att skapa en bättre morgondag med hållbara produkter som gynnar både din hud och din omgivning.

Vanliga kropps- och hemvårdsprodukter innehåller 90% vatten, ingredienser av låg kvalitet och är förpackade i engångsförpackningar som slängs när de är tomma. Med Equa Care tog form fanns hela produktens livscykel i åtanke, från produktion, transport och användning till den påverkan som skapas vid kassering. Resultatet blev en genomtänkt puderformel för vanliga produkter, som handtvål, duschgel och diskmedel, som enkelt blandas till i hemmet med vatten från kranen och fylls i en återanvändningsbar flaska.

Equa Cares produkter är snälla mot både huden och miljön och är 100% naturliga. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast och kan återanvändas minst 30 gånger innan de behöver bytas ut. Utforska sortimentet av färdiga startkit och refillförpackningar och köp hudvård från Equa Care hos oss på Apotek Hjärtat.