Elvie

Elvie

Elvie gör högteknologiska, smarta produkter för dagens kvinna. På Elvie tycker man såhär; i en värld där det finns självkörande bilar ska inte kvinnor behöva nöja sig med dålig design eller rosa varianter av gammal teknik. Elvies mission är därför att förbättra kvinnors liv med hjälp av smartare teknologi. Elvie utgår ifrån ett kvinnligt perspektiv och använder deras kunskap som ingenjörer, forskare och designers för att tillgodose verkliga behov.

Med den smarta digitala kniptränaren tränar du din bäckenbottenmuskulatur vilket ger en god grundstyrka som är bra för kropp och välmående. Bäckenbotten är viktig att träna i förebyggande syfte, efter du fött barn, men även i för att förbättra upplevelsen vid sex. Att stärka bäckenbottenmuskulaturen ger dig inte bara förutsättningar att hålla tätt – du får även njuta av kraftfullare orgasmer. När du blir äldre har du även nytta av en stark bäckenbotten då det förebygger framfall och urinläckage. Att ha en stark bäckenbottenmuskulatur ger dig en bra grund till din core-styrka, vilket är en viktig del i en frisk och välfungerande kropp. Elvie kniptränare ger dig möjligheten att på ett smidigt sätt träna upp de viktiga musklerna som finns i underlivet. Kom igång med bäckenbottenträningen, ta kontroll över din kropp och intimhälsa och låt Elvie hjälpa dig med både de vitala aspekterna men också för att förhöja de lustfyllda stunderna. Knipkulan Elvie kopplas till den tillhörande appen i din smartphone, som i sin tur registrerar data för dina framsteg med knipövningar och bäckenbottenstyrka.

Elvie har också tagit fram en innovativ bröstpump som är helt sladdlös och styrs via en app. Den är enkel och smidig att ta med överallt och eftersom den är uppladdningsbar, går tyst och helt utan sladdar eller slangar kan du pumpa när det passar dig och ha kvar friheten att göra annat under tiden. Efter tester via Smartson rekommenderar 92% av användarna produkten.

Köp produkter från Elvie online hos Apotek Hjärtat!