dynamic code

Dynamic Code

Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, som ofta är baserade på DNA-teknik, och som vill ge människor möjligheten att kunna ta kontroll över sin hälsa och sitt välbefinnande.

Med hjälp av ditt test från Dynamic Code tas provet bekvämt hemma och ditt provsvar hämtas sedan smidigt online. Beroende på vad svaret visar så kan har du möjligheten att bli kopplad till en läkare online och enkelt få medicinsk rådgivning eller E-recept om det skulle vara så att du behöver behandlas.

Dynamic Code arbetar kontinuerligt med att utveckla nya test, ett arbete som sker i nära samarbete med forskare, digitala vårdgivare och specialistkliniker. Testerna som erbjuds är bland annat klamydiatest för både män och kvinnor, mykoplasma-test, celiakitester och till och med test för att ta reda på om du är immun mot vinterkräksjuka. Missa inte testet för fyra könssjukdomar, som testar dig för klamydia, mykoplasma, gonorré och trikomonas i ett och samma test. Köp ditt hemmatest från Dynamic Code bekvämt online hos Apotek Hjärtat.