Ds

DS är ett finskt hårvårdsmärke som grundades av hårvårdstillverkaren Seppo Iso-Mustajärvi vars vision var att främja en bättre inställning och ansvarstaganden inom professionell hårvård. DS utvecklar avancerad professionell hårvård med produkter av hög kvalitet som är parfymfria med ingredienser utan färgämnen och minimalt med silikoner. Produkterna uppfyller alla krav på professionell styling och rengöring, allt från återfuktande schampo till matt textur, lyft och volym och värmeskydd. DS utvecklar produkter med noga utvalda ingredienser för att vara skonsamma, men ändå så effektiva som möjligt. Alla DS-seriens produkter testas dermatologiskt för känslig hud.

DS har utvecklat hårvårdserier speciellt anpassade efter färgade hår, blonda, samt produktserier som verkar volymgivande. Du hittar även produkter för styling, pre-styling och finishing. Det finns något för alla hårtyper.

Apotek Hjärtat erbjuder bland annat DS Intensive Mask som är en reparerande intensivbehandling för håret, DS Styling Lotion, DS Color Conditioner speciellt anpassat för färgat hår samt DS Texturizing Spray som skapar struktur i håret. Dessa produkter och många fler finns att köpa online på Apotek Hjärtat.