Dr Brown's

Dr Brown’s erbjuder ett brett utbud av produkter för din bebis. Mest kända är de för sina nappflaskor, som har vunnit flera priser och används både på sjukhus, inom barnomsorgen och i hemmet. De har blivit så populära att de just nu är de mest sålda nappflaskorna i hela USA.

Nappflaskorna har en patenterad design med en invändig luftventil som gör att det inte uppstår luftbubblor eller vakuum i mjölkersättningen, modersmjölken, vällingen eller någon typ av vätska som flaskan används till. Detta gör att barnet sväljer minimalt med luft och minskar risken för gaser, rap eller reflux - de välkända magbesvär som ofta ger upphov till kolik. Det vakuum som skapas i vanliga nappflaskor tvingar barnet att suga hårdare och hårdare för att få i sig vätskan. Dr Craig Brown har bevisat att denna kraftiga sugning kan orsaka ett negativt tryck inne i mellanörat. Trycket kan transportera in vätska i mellanörat och medicinska studier bekräftar att detta tryck kan vara en av orsakerna till inflammation i mellanörat. Den patenterade ventilen ser till att barnet inte behöver suga onaturligt hårt. Matningen kan fortsätta utan avbrott eftersom ventilen garanterar att nappen inte kollapsar och barnet kan suga i sin egen takt, precis som vid amning.

Dr Brown’s Options nappflaskor kan användas med eller utan inre ventil för fler valmöjligheter. När barnet växer och inte längre har några problem vid matningen så tar man enkelt bort ventilen och flaskan fungerar då som en vanlig nappflaska. Dinappen är utbytbar och finns i olika storlekar så att man kan behålla samma flaska under barnets alla åldrar, från nyfödd och uppåt. Flaskorna och dinapparna är helt fria från BPA, PVC, bly och ftalater. Nappflaskan finns även i glas med samma tillbehör.

Dr Brown’s erbjuder också bitringar, nappar och nappar med gosedjur. Kvalitet, funktionalitet för föräldrarna och god hälsa för ditt barn står i fokus för alla produkterna. Köp dina produkter från Dr. Brown’s här på Apotek Hjärtat.