Douxo

Med DOUXO kan du skräddarsy hud- och pälsvård efter din hunds eller katts specifika behov. De effektiva rengöringsprodukterna finns i olika former som schampo, mousse, spray, lösning och pads som passar både för djur som tycker om att bada och för de som inte gör det. Alla produkterna har aktiva ingredienser som riktar sig till olika hudtyper hos våra kära husdjur, så att du enkelt och smidigt kan ta hand om dina fyrbenta vänner på bästa sätt. Hudproblem är en av de vanligaste orsakerna till veterinärbesök och med DOUXO kan du motverka problem som till exempel skör, matt och livlös päls, hud som flagar, fet hud med dålig lukt eller känslig kliande irriterad hud. DOUXO serier:

DOUXO Pyo: Produkter som rengör oren hud på djupet och återfuktar hud och päls. Stärker och balanserar hudens naturliga skyddsbarriär och minskar irritation.

DOUXO Calm: Produkter som lugnar och återfuktar kliande och irriterad känslig hud. Hjälper till att balansera huden och stärka den naturliga skyddsbarriären.

DOUXO Seb: Produkter som hjälper till att reglera hudens talgproduktion vid fet mjällig hud samt motverkar dålig lukt. Hjälper även vid torr flagande hud.

DOUXO Care: Produkter för normalt underhåll och daglig rengöring av hud och päls. De milda formulorna passar även för känslig hud. Hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär.

Ge din hund eller katt den bästa hud- och pälsvården med produkter från DOUXO. Köp DOUXO produkter online på Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.