COSRX

COSRX är ett prisvinnande koreanskt hudvårdsmärke som erbjuder ett brett sortiment av produkter med fokus på effektiva och problemlösande ingredienser. För COSRX är det just ingredienserna som är det viktiga i hudvård, inte en snygg förpackning – så i stället för att lägga krutet på design har de valt att fokusera på korta ingredienslistor, där varje ingrediens har en funktion och bidrar till den tänkta effekten och resultatet.

Sedan märket grundades 2014 har det snabbt vuxit och blivit ett av de mest populära hudvårdsmärkena inom K-beauty. COSRX vision är att kosmetiska produkter ska ge mer än bara yttre skönhet. Genom att erbjuda lösningar för specifika hudtillstånd strävar de efter att hjälpa sina kunder att få ett större självförtroende och samtidigt boosta den inre skönheten.

I sortimentet hittar du produkter för alla hudtyper, även känslig hud. Botanisera bland rengöringar, ansiktsvatten, serum, ansiktsmasker och krämer och skräddarsy en egen K-beauty-rutin med effektiva och aktiva ingredienser som passar just dina behov. COSRX är 100% cruelty free och utför inga tester på djur.

Köp hudvård från COSRX hos Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.