capidi

CAPiDi

CAPiDi har sedan 1985 tillverkat produkter med fokus på enkelhet, säkerhet och minsta möjliga strålning. Företaget har själva utvecklat tekniken i produkterna för att de ska dra så lite ström som möjligt. Det gör att alla CAPiDis produkter har lång batteritid, vilket gör dem populära. Företagets produkter är även enkla att komma igång med och kräver knappt någon manual. Värt att nämna är att CAPiDi har tillverkat barnvakter åt IKEA, något som indikerar både kvalitet och trygghet. Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du både babyvakt och termometer från välkända CAPiDi.

CAPiDi babyvakt

CAPiDi har utvecklat högklassiga babyvakter med marknadens lägsta strålning (ca 4 % av DECT). Du som förälder kan därför känna dig trygg med att ditt barn inte utsätts för de radiovågor som babyenheten skickar ut via ljudupptagningen. Utöver detta erbjuder babyvakter från CAPiDi en rad praktiska funktioner som underlättar livet som förälder.

Enkel användning och lång batteritid

Babyvakterna är enkla att använda och kräver inte många knapptryck för att komma igång. Produkterna har dessutom hela 100 timmars batteritid och du laddar enkelt upp dem med den medföljande micro-USB. Det är extra praktiskt för dig som använder babyvakten flitigt och inte vill behöva ladda den hela tiden.

Räckviddsalarm och vibrationslarm

Tack vare vibratorlarmet kan du som förälder känna dig trygg med att du får en notis om ditt barn vaknar och behöver dig. CAPiDis babyvakter har även en imponerande räckvidd på 800 meter i öppet område. Om du skulle gå utanför räckvidden talar produkten om det med hjälp av ett ljud- och ljuslarm på föräldraenheten.

Störningsfri och säker användning

CAPiDis babyvakter är helt störningsfria med enkel krypterad anslutning. Du behöver därför inte oroa dig för att någon annan ska koppla upp sig eller hacka sig in i den. Med justerbar mikrofonkänslighet på babyenheten kan även du styra volymen efter den miljö du befinner dig i. Det hjälper dig att alltid höra ditt barn om det skulle vara något. CAPiDis babyvakt är dessutom funktionstestad på -20 grader celcius.

CAPiDi termometer

CAPiDi termometer är en beröringsfri infraröd panntermometer som är enkel att använda. Termometern ger dig en ultrasnabb mätning på bara en sekund och febervarning med hjälp av ljud. CAPiDis termometer är skapad för att du ska kunna ta tempen på ditt barn när det sover eller om andra termometrar är krångliga att använda. Produkten kan lagra upp till nio värden i minnet, vilket är praktiskt om du vill hålla koll på ditt barns temperatur under ett dygn.