Braun

Braun är idag ett av de största varumärkena inom hemelektronik och erbjuder allt från rakapparater, termometrar, blodtrycksmätare till köksredskap. Braun startades under 20-talet av Max Braun, till en början som en liten verkstad. Fyrtio år senare växte företaget till ett internationellt varumärke som tillverkade små elektroniska apparater. Braun har idag samma värderingar som då: innovation, design och kvalitet.

Hos Apotek Hjärtat hittar du Braun febertermometer i olika utförande, med många smarta funktioner.  Men vad är då egentligen feber? Feber är kroppens försvar för att bekämpa olika infektioner man kan få. Den normala temperaturen hos friska människor är olika, men generellt definieras en temperatur över 37.5 grader som feber. Du kan ta reda på din normala temperatur genom att mäta den under flera tillfällen när du är frisk.

Du mäter snabbt, enkelt och skonsamt om du eller ditt barn har feber med någon av Brauns termometrar. I sortiment hittar du exempelvis Braun ThermoScan 7. ThermoScan har en Age Precision-teknik som hjälper dig att tyda om ditt barn eller du har feber, utifrån er ålder. Det finns nämligen forskning som visar på att definitionen om vad som är feber ändras i takt när vi växer och blir äldre. Exempelvis kan en normal temperatur hos en femåring vara feber hos en bebis. En annan febertermometer du kan hitta hos Braun är No Touch termometer NTF 3000. Du kan mäta feber både med och utan beröring, på den som febern ska mätas på. I och med detta är No Touch bra för att mäta på sovande barn. Du hittar även Brauns termometrar Age Precision digital PRT2000 och high speed thermometer PRT1000 som på några snabba sekunder mäter temperatur.

I sortiment hittar du även Braun blodtrycksmätare som gör det möjligt för dig att mäta ditt blodtryck enkelt och bekvämt hemma. Idag lider en tredjedel av alla vuxna på jorden av högt blodtryck, där hälften inte har någon aning om det. Vad är högt blodtryck och varför är det så viktigt att mäta det? Högt blodtryck är när blodets tryck mot artärväggarna är högre än normalt på grund av plackavsättning. Varför man får högt blodtryck är det ingen som helt säkert vet, men man vet att arv och ålder bidrar till det. Faktorer som påverkar blodtrycket negativt är rökning, salt och alkohol.

Förutom nyttigheter så som blodtrycksmätare och febertermometer så erbjuder Braun även många olika apparater för hårborttagning och hårtrimning. Missa inte de olika epilatorerna eller smarta rakapparaterna som ger salongskänsla i hemmet. Köp produkter från Braun online hos Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.