Blomdahl hudvänliga smycken

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Smyckena är tillverkade i allergivänlig plast eller hudvänlig titan som är skonsam mot huden och rekommenderas både till vuxna och barn. Blomdahls smycken kan även bäras av personer som har problem med nickelallergi eller kontaktallergi. För örhängen och nässmycken väljer du mellan noga utvald titan och plast av rena medicinska kvaliteter. Den hudvänliga ytbeläggningen läggs enbart på de delar av örhänget eller nässmycket som inte kommer i tät kontakt med huden.

Blomdahls design är klassisk och stilren. Örhängena varierar från den elegantaste lilla pärla eller sten, till mer lekfulla former som hjärtan och blommor. Oavsett form och färg är de delar som kommer i kontakt med huden, hudvänliga. Ett exempel är att ytbeläggningen, i färgerna guld, silver och svart, enbart läggs på de delar av örhänget som inte kommer i tät kontakt med huden. De delar som ständigt ligger mot huden är alltid i ren medicinsk titan. 

Blomdahls smycken tillverkas och designas i Halmstad, Sverige. Hos Apotek Hjärtat kan du beställa flera av Blomdahls vackra örhängen, nässmycken och armband online. De levereras alltid i sin hygieniska förpackning ”Clean Pack”, som gör att du är den första personen som kommer i kontakt med ditt smycke.

Läs mer
{{filter.Title}}

Hjärtat tipsar

(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.