Blomdahl

Blomdahl hudvänliga smycken

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Smyckena är tillverkade i allergivänlig plast eller hudvänlig titan som är skonsam mot huden och rekommenderas både till vuxna och barn. Blomdahls smycken kan även bäras av personer som har problem med nickelallergi eller kontaktallergi. För örhängen och nässmycken väljer du mellan noga utvald titan och plast av rena medicinska kvaliteter. Den hudvänliga ytbeläggningen läggs enbart på de delar av örhänget eller nässmycket som inte kommer i tät kontakt med huden.

Blomdahls design är klassisk och stilren. Örhängena varierar från den elegantaste lilla pärla eller sten, till mer lekfulla former som hjärtan och blommor. Oavsett form och färg är de delar som kommer i kontakt med huden, hudvänliga. Ett exempel är att ytbeläggningen, i färgerna guld, silver och svart, enbart läggs på de delar av örhänget som inte kommer i tät kontakt med huden. De delar som ständigt ligger mot huden är alltid i ren medicinsk titan. 

Blomdahls smycken tillverkas och designas i Halmstad, Sverige. Hos Apotek Hjärtat kan du beställa flera av Blomdahls vackra örhängen, nässmycken och armband online. De levereras alltid i sin hygieniska förpackning ”Clean Pack”, som gör att du är den första personen som kommer i kontakt med ditt smycke.

109 produkter

Visa fler

Visar 24 av 109 produkter