Bio-Oil

Bio-Oil

Bio-Oil är ett hudvårdsmärke som är världsledande inom produkter mot ärr och bristningar. Bio-Oil är en kombination av växtextrakt och vitaminer i en oljebas. Formulan innehåller den revolutionerande ingrediensen PurCellin som förändrar konsistensen och gör den kladdfri och lätt, vilket medför att de välgörande vitaminerna och växtextrakten lättare tas upp. Bio-Oil är ett säkert val då de genomgått säkerhetsbedömning enligt Europaparlamentets och Rådets Förordning om Kosmetiska Produkter.

Bio-Oil har ett brett användningsområde som täcker flera olika behov. Utöver ärr och bristningar verkar den också på ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil har bland annat utvecklats för att förbättra utseendet hos ärr och bristningar, men inte för att ta bort dem. Produkten ska masseras in i ärret eller bristningarna med cirkelrörelser och vid ärrbildning ska produkten appliceras på huden då såret är helt läkt. Använd Bio-Oil två gånger dagligen i minst tre månader. Resultatet är individuellt och varierar från person till person.

Ojämn hudton uppstår vid en oregelbunden produktion av melanin i kroppen. Ojämn hudton kan uppstå vid exempelvis överdriven solexponering eller av andra orsaker. Bio-Oil ska appliceras på de områden som är drabbade 2 gånger dagligen i minst 3 månader. Du kan även använda oljan på rynkor då Bio-Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens elasticitet och gör huden mjuk, len och smidig och därmed minskar synligheten av rynkor. Bio-Oil olja är också återfuktande då Bio-Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa hudens skyddsbarriär för att behålla hudens naturliga fukt.

Bio-Oil Gel är en återfuktande gele med samma goda doft som Bio-Oil oljor. Gelen återfuktar torr hud och endast en liten mängd räcker för att ge huden långvarig fukt.

Köp dina produkter från Bio-Oil på Apotek Hjärtat!