Belladot

Belladot erbjuder ett brett sortiment av innovativa sexleksaker och tillbehör. Designen är framtagen i samarbete med en sexolog för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Materialen som produkterna är tillverkade av är mjuka och silkeslena för att kännas bra mot hud och kropp och förhöja njutningen.

Svenska Belladot håller en hög kvalitet genom hela tillverkningen av deras sexleksaker, från val av material till tillverkning i certifierade fabriker. Samtliga produkter är fria från ftalater och de flytande produkterna tillverkas i Sverige av främst naturliga råvaror – syntetiska ingredienser används endast där de är nödvändiga. Produktionen ska ge minsta möjliga miljöpåverkan genom till exempel källsortering, effektiv distribution samt återanvändning av förpackningar i flera led. Belladot är måna om att arbeta med leverantörer som har lämpliga miljö- och säkerhetskrav för att kunna erbjuda dig ett hållbart val av intimprodukter.

I Apotek Hjärtats sortiment hittar du Belladots dildos, vibratorer och minivibratorer, knipkulor, vibrerande penisringar och penispumpar samt en menskopp. Du kan även köpa silikonbaserade eller vattenbaserade glidmedel i olika härliga dofter och populära massageoljor i olika fräscha dofter.

Köp sexleksaker från Belladot online hos Apotek Hjärtat.