Beautystick

Beautystick har utvecklat ett verktyg som gör det möjligt att rensa porerna på ett smidigt sätt. Beautytick består av två plaststickor som tillsammans bildar ett hygieniskt och återvinningsbart verktyg som är speciellt utformat för att enkelt och smidigt ta bort pormaskars och andra orenheter på huden. Ibland är det svårt att komma åt områden som till exempel näsvingarna, hakgropen och i eller bakom öronen då är det bra att använda sig av Beautystick för att lättare få grepp.

Många klämmer pormaskar, finnar och inflammerade hårsäckar med fingrarna utan att tänka på är att vi har cirka 9 miljoner bakterier under varje nagel och upp till 6 miljarder bakterier på ett trasigt nagelband, som riskerar att tränga ner i porerna och kan orsaka infektioner och med ärr. Beautystick möjliggör en hygienisk portömning där du undviker en inflammerad hud.

Beautystick ger ett snabbt synbart resultat utan fula klämmärken eller irritation. Stickornas ändar ser olika ut, en grov som passar fet och bland hy och en tunnar ände som passar torr och känslig hy. Stickorna kan användas flera gånger och är återvinningsbara. Köp Beautystick online på Apotek Hjärtat.