Barebells

Tränar du mycket, har du svårt att hitta ett bra mellanmål eller är du helt enkelt bara sugen på något gott som inte ger dig dåligt samvete? Barebells erbjuder proteinberikade nyttigare alternativ utan tillsatt socker för till exempel mellanmål, frukost eller efterrätt. Unna dig ett bättre val!

Barebells Functional Foods lanserades 2016 och produkterna finns idag i över tjugo länder. Deras ikoniska bars har snabbt blivit marknadsledande inom kategorin i Sverige. Inspirationen till produkternas snygga design och goda smaker är hämtad från 50-talets USA och du kan njuta av dem som de är, eller varför inte prova att baka med några av dem? Det finns inga gränser för kreativitet med bars, shakes, crispies eller hasselnötskrämen från Barebells.

Barebells Protein Bars

Med klassiska goda smaker som Salty Peanut, Caramel Casew och Cookies & Cream kan det vara svårt att välja! Att alla bars dessutom rymmer 20 gram protein, är fria från tillsatt socker och bara innehåller 200 kcal gör dem till ett utmärkt energitillskott före eller efter träning.

Barebells Milkshakes

Alla smarriga shakes med klassiska krämiga milkshakesmaker som vanilj, jordgubb och choklad innehåller 24 gram protein per flaska (330 ml), under 200 kcal, är laktosfria och har inget tillsatt socker. Drick som frukost on the go, eller varför inte som en snabb uppladdning innan ett träningspass.

Barebells Protein Core Bars

Godis-cravings? Prova nya Core Bars - en läckerbit med tre olika lager av godsaker. Baren innehåller 13 gram protein och är helt sockerfri. Ta ett bett på din brownie bar, toffee bar eller apple pie bar och njut av den mjuka överraskningen i mitten.

Barebells Hazelnut Cream

Underbar krämig mix av hasselnötter och choklad, berikad med protein och utan tillsatt socker. Ät den som den är, blanda den i din smoothie eller använd den till att skapa nyttigare men magiskt goda desserter. Innehåller 22% protein.