Annemarie Börlind

Annemarie Börlind Natural Beauty är naturlig hudvård med dokumenterad effekt. 

Väljs serien Purifying Care för att hjälpa en hy med acne. Serien Combination Skin passar dig med fet och/eller blandad hy. ZZ Sensitive är en mild serie produkter för känslig hy. AquaNature är en återfuktande serie för torr hy. LL Regeneration passar för en normal till torr hy. Serien Absolute inehåller närande ingredienser för den mogna hyn.

Varumärket kommer från den sydvästra delen av Tyskland och finns i 38 länder världen över.  All tillverkning sker i egen regi vid fabriken i Schwarzwald för hela världsmarknaden. Basen i produkterna är ett mineralrikt källvatten från den egna djupvattenbrunnen, helt opåverkat av miljöfaktorer. Börlind har en egen forsknings- och utvecklingsavdelning och ligger i framkant med utvecklingen av professionell, dokumenterad naturlig hudvård och är flerfaldigt prisbelönta för innovativa produkter. T ex Swedish Beauty & Cosmetics Award, Daisy Beauty Award, tidningen Taras Beauty Award och internationellt Cosmopolitan Beauty Award, BSB Innovation price I London, Victoire de la Beauté I Paris, m fl.

De odlade råvarorna och örtextrakten är ekologiska, GMO-fria och hållbart producerade. Till det kommer biotekniska råvaror som växtbaserade stamceller, hyaluronsyra, pre- och probiotika. Allt för att skapa en naturlig hudvård som ger resultat. Produkterna från Börlind testas enbart på frivilliga försökspersoner. Bivax och peptider av vassleprotein förekommer i vissa produkter. Alla produkter är certifierade av ECO-Control, har CSE-märkning och många är Veganmärkta.

Börlinds hudvård finns i serier för olika hudtyper och hudålder, med produkter som samverkar och förstärker effekten av varandra. En serie består av rengöring, ansiktsvatten/gel/serum beroende på hudålder, dag-, nattkräm och en ögonkräm. Därutöver finns en rad specialprodukter för extra effekt, som t ex ansiktsmasker, ansiktsoljor, serum, peeling, handkräm, etc.

Börlind tar ett stort ansvar lokalt där råvarorna produceras och samarbetar med etnobotaniker världen över för att hitta unika, ekologiska råvaror. Några olika projekt är t ex Rosor istället för Opium i Iran, produktion av Sheasmör i Mali, Körsbärsolja i Nepal, Aloevera och vegetabiliska oljor i Sydamerika. 

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.