Akademikliniken

Akademikliniken Skin Care

Akademikliniken har erbjudit hudvård sedan 2005, framtagen i samarbete mellan Akademiklinikens erfarna plastikkirurger, hudläkare, hudterapeuter och ledande kosmetiska kemister. Hudvårdsserien bygger på vetenskapliga fakta och Akademiklinikens motto ”skönhet genom vetenskap” har tillämpats hela vägen vid utvecklingen av produkterna. Expertteamets kompetens är ovärderlig vid framtagning av deras hudvårdsprodukter och ledde till att Akademiklinikens produkt ”Pure Triple Peel” fått pris för bästa hudvårdsprodukt. Du hittar ”Pure Triple Peel” online på Apotek Hjärtat. Ingredienserna väljs ut med stor noggrannhet för att säkerställa resultatgivande produkter. Produkterna innehåller kraftfulla och biotekniskt avancerade ingredienser kombinerade med beprövade och välgörande växtextrakt – det bästa från vetenskapen och naturen i perfekt kombination.

En optimal hudhälsa handlar till stor del om att välja ut aktiva och säkra hudvårdsprodukter av god kvalitet och funktion. Det finns inga mirakelkrämer som kommer förändra din hud över en natt, det är därför viktigt att man väljer hudvård som anpassas efter den egna hudtypen och det aktuella hudtillståndet. Akademikliniken Skin Care erbjuder produkter för alla steg i din hudvårdrutin, som ger kliniskt bevisade och snabba resultat.

Akademikliniken grundades av plastikkirurgerna Per Hedén och Jan Jernbeck. De möttes på Karolinska universitetssjukhuset på 1980-talet när de båda jobbade med avancerad mikrokirurgi. De hade en gemensam vision om att skapa en privatklinik specialiserade på plastikkirurgi och ledde till grundandet av Akademikliniken år 1991. Akademiklinikens plastkirurger märkte att patienter efterfrågade hudvård, och började därför utveckla egna hudvårdsserier.

Köp produkter från Akademikliniken online hos Apotek Hjärtat.