AddBaby

Addbaby är ett svensk företag som erbjuder smarta produkter för barnfamiljer. Företaget grundades av småbarnsföräldrarna Gustav Hagberg och Johan Bergström år 2007. Konceptet bakom Addbaby är att framställa prisvärda produkter med enkel och ren design samt smarta funktioner som gör vardagen med barn och bebisar lite enklare. Företaget värnar om en hög standard och  pålitlig säkerhet och har därför valt att lägga produktionen i Sverige.

Den första produkten som företaget tog fram i sitt sortiment var ”Bananskalet”, en produkt som många känner igen. ”Bananskalet” är en produkt, formad som en banan, som förhindrar bananen att bli förstörd i väskan. Idag har företaget cirka trettio produkter i sitt sortiment och växer kontinuerligt med nya innovativa produkter, utvecklade av talangfulla designers.

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du bland annat krypmuddar i flera olika färger och mönster samt en haklapp med ärmar som gör det näst intill omöjligt för barnet att kladda ner sig. Missa inte de smarta barnvagnsringarna och barnvagnskrokarna som fästs på barnvagnen, för av mjukisdjur och andra leksaker. Du hittar även en smart första hjälpen-väska som enkelt kan fästas på barnvagnen ifall olyckan skulle vara framme när du är på promenad. Köp produkter från Addbaby online hos oss på Apotek Hjärtat!