Vårtfri

Hej då vårtor. Effektivt och enkelt!

Vårtor kan du behandla hemma. VårtFri-produkterna är lämpliga för både vuxna och barn och det finns två olika metoder för att behandla vårtor, med syra eller med en frysbehandling. Vårtfri har effektiva produkter oavsett behandlingssätt.

Vårtfri Original - För hela familjen

VårtFri Original är en unik vårtbehandling som effektivt torkar ut vårtan. Den unika verkningsmekanismen är det som särskiljer VårtFri från andra syror på marknaden.
VårtFri har en uttorkande effekt som hjälper kroppen att torka ut vårtan inifrån och effektivt stöta bort den. VårtFri absorberas direkt av vårtan och lösningen lämnar inga spår på huden. Till exempel kan du bada eller ta på dig strumpor direkt efter appliceringen.

Vårtfri Pen - Exakt applicering, perfekt för behandling på barn

Vårtfri Pen innehåller samma kraftfulla och effektiva lösning som finns i VårtFri Original. VårtFri PEN kommer i en behändig penna som gör att behandlingen går snabbt och blir precis. VårtFri PEN är lämplig att användas på vårtor som sitter på tunn hud vilket gör den till ett bra val för behandling av vårtor på små barn.

Vårtfri Freeze – Snabb behandling, kliniskt bevisat, mest effektiv

Vårtfri Freeze är den första vårtbehandlingen för hemmabruk med en tillräckligt kall gas för att nå det djupaste vårtlagret så att alla infekterade celler förstörs. Vårtfri Freeze är den mest effektiva frysbehandlingen mot vårtor för hemma bruk – kliniskt bevisat i Walczuk I et al. Dermatology and Therapy 2017; 1-14. Ofta räcker en behandling.