Superfruit

Superfruit är ett ledande varumärke inom Superfruits, Superfoods och Raw foods. Produkterna är naturliga och ekologiska, av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser. Med hjälp av Superfruits produkter kan du enkelt skapa hälsosamma alternativ till frukost, mellanmål och snacks genom att antingen enkelt och snabbt berika din vanliga frukostyoghurt med härligt nyttigt acaipulver eller varför inte skapa en fräsch smoothie med citron och vetegräs?

Superfruits erbjuder ett stort urval av ingredienser som passar utmärkt när du vill göra egna proteinbars eller raw-bollar av olika smak. Missa inte att testa det antioxidantrika matchapulvret som du enkelt blandar med hett vatten till värmande matchate eller skakar ihop med ditt val av mjölk till en krämig matchalatte.

Du kanske känner att du vill förbättra dina vanor men upplever att det verkar krångligt och svårt? Med hjälp av produkter från Superfruit kan du enkelt tillföra nyttiga tillskott i din vardag, utan möda eller ansträngning. Sortimentet innehåller ett brett urval med allt du behöver för att ge din kropp ny kraft, energi och välmående genom kosten. Det ska inte vara krångligt att äta nyttigt och må bra! Unna dig en hälsosam livsstil, handla Superfruit online hos Apotek Hjärtat!

20 produkter

Visar 20 av 20 produkter