Silicea

Silicea

Silicea erbjuder produkter för hår, hud, naglar och mage. Alla Siliceas produkter är baserade på den användbara mineralen kisel. Företaget fokuserar på effekt, dokumentation och kvalitet, men även på det naturliga och rena i produkterna. Silicea har funnits ända sedan 50-talet och har nöjda kunder jorden runt.

Vad är kisel och varför är det så bra för oss? Kisel är en mineral och är det näst vanligaste ämnet på jorden. Kisel hjälper djur och växter i naturen från bland annat sjukdomar. Det kisel som finns i Siliceas produkter kommer från kvartssand som tidigare har legat på havets botten. Fördelarna med kisel är många. Eftersom mineralet är en stor del av kollagen, hudens bindväv, bidrar den till en normal hårväxt. Kisel bidrar även till att balansera hormonbalansen i kroppen som i sin tur motverkar håravfall och tunt hår. Grundämnet är bra för matsmältningen då den hjälper till att avlägsna gifter som kan bildas i magen. Exempelvis i Silicea Mag-Tarm finns det kiselgel som motverkar tarmproblem. Slutligen påverkar kisel naglarna och hyn positivt, exempelvis Original Silicea som hjälper dig att behålla normalt hår och normala naglar.

Silicea Original innehåller ingredienser såsom kisel, biotin, zink och selen och mangan. Inga konserveringsämnen finns i produkten. Du behöver endast ta en kapsel eller en dospåse, som kan konsumeras direkt ur påsen eller blandas i din favoritdryck, per dag för att kosttillskottet ska få verkan.

Silicea Mag-tarm Gel som fungerar både vid problem med uppblåst mage eller halsbränna, och kan både användas för långvarig behandling vid exempelvis IBS eller bara vid enstaka tillfällen såsom vid tillfällig halsbränna. Gelen är gjord av kisel, syre och vatten och är 100% naturlig vilket gör den skonsam mot kroppen.

I vårt sortiment hittar du även Silicea Original Man och Silicea Original BEAUTY SHOTS som har en god smak av grapefrukt, jordgubb och hallon. Du hittar dessutom Silicea Vital Schampoo som ger dig ett fylligt hår med volym och samtidigt motverkar håravfall.

Köp Silicea online hos oss på Apotek Hjärtat!