Modifast

Modifast kan vara ett sätt att snabbt komma igång med din viktminskning. Produkterna kan också fungera som ett komplement för dig som ofta är på språng och har svårt att få till en bra måltid. Modifast har sedan 1995 erbjudit ett sortiment av produkter för viktminskning, viktkontroll och välmående. Modifasts sortiment består av både måltidsersättningar och kostersättningar som används för att byta ut en, fler eller alla måltider under en dag.

Du väljer själv vilka måltider som passar dig bäst att ersätta med kost- eller måltidsersättning. Det är viktigt att det fungerar i vardagen och är smidigt för dig. Modifast måltidsersättningar (bars och ready to drink) kräver ingen tillredning och är därför praktiskt för den som exempelvis reser mycket eller vill ha ett snabbt och enkelt alternativ till lunch eller mellanmål på kontoret eller på väg från arbetet eller till träningen etc.

Du kan också ersätta alla dina måltider med Modifast kostersättning. Då du ersätter all vanlig mat under en period behöver du fyra påsar Modifast LCD kostersättning för att få i dig den näring du behöver. Vilken tid du väljer att förtära de olika måltiderna under dagen är upp till dig, men vanligast är att man utgår från vanlig måltidsordning med frukost, lunch, middag och mellanmål. Efter du avslutat din kur med kostersättning är det viktigt att äta sund mat så man inte återgår till ett konstant energiöverskott som på sikt kommer leda till en ny viktökning.

Modifast är välbeprövat, effektivt och säkert. När du byter ut vanlig kost mot Modifast kostersättning säkerställer du att du får i dig alla de näringsämnen som kroppen behöver under en viktnedgång. Modifast är avsett för överviktiga personer utan hälsoproblem. Om du lider av exempelvis diabetes eller hjärtkärlsjukdom etc eller känner dig osäker om Modifast skulle passa dig bör du rådfråga med din läkare, sköterska eller dietist innan.

Modifast är ett komplement för viktkontroll och ersätter inte en hälsosam livsstil i form av bra mat och motion. Hos oss kan du köpa ett stort urval av Modifasts måltidsersättningar (färdigblandad dryck och bars) eller kostersättningar (pulver i påsar). Köp produkter från Modifast online på Apotek Hjärtat.