Max Factor

Max Factor

Max Factor emigrerade från Ryssland till USA år 1914 och bosatte sig i Los Angeles, där han skulle komma att arbeta med den växande filmindustrin som både make up-artist, perukmakare men även som uppfinnare. Max Factor utvecklade revolutionerande make up för filminspelningar som behövde vara hållbart, täckande och effektfullt. Filmsminket skulle tillslut komma att belöna Max Factor med en Oscar och detta var början till en ny generation smink-historia.

Max Factor skapade sminkningar för kända ikoner som Ava Gardner, Jean Harlow och Marlene Dietrich. Men han hade även visionen att glamour skulle vara inom räckhåll för alla kvinnor. År 1920 skapar Max Factor ”Society Make-Up” som innebar lyxigt smink palettform, tillgängligt för den stora marknaden, för alla kvinnor skulle ha möjligheten att känna sig som Hollywood-stjärnor.

Idag innehåller Max Factors sortiment en uppsjö av populära produkter, väl omtyckta av alla åldrar och stilar. Hos Apotek Hjärtat hittar du Max Factors olika varianter av foundation, primers och mascara. Vare sig du tycker om matt läppstift, läppglans eller krämigt läppstift med lyster så hittar du ett stort urval av härliga färger att välja mellan. Max Factor erbjuder smink att bära både till vardag och fest. Det är enkelt och kul att vara kreativ med de olika sminkprodukterna, oavsett om du tycker om färgstark make up med attityd eller mer lågmälda, diskreta sminkningar för att framhäva dina bästa drag på ett naturligt sätt. Köp produkter från Max Factor online hos Apotek Hjärtat!

39 produkter

Visa fler

Visar 24 av 39 produkter