Footner

Footner

Med Footner är det enkelt att ta hand om sina fötter. Det är lätt att glömma bort fötterna till förmån för ansiktsvård eller manikyr, speciellt på vinterhalvåret när de får husera under lager av strumpor och skor. Med Footners exfolierande sockor behöver man inte tappa vatten till fotbadet och fila bort den torra huden. Strumporna gör jobbet åt dig och efter bara några dagar lämnar den torra huden plats åt ny. Huden blir len, förhårdnader och torr hud har mjukats upp. Efter att strumporna har verkat kan man passa på att behandla och förebygga fotsvamp på nagelbädden.  

Att ha med sig ett par extra platta skor en kväll ute med högklackade skor är inte så dumt. Man kan få en ömmande känsla, framförallt på trampdynan och vid tårna eftersom de får utstå högre belastning än vid platta skor. Det behöver egentligen inte bero på att skorna är obekväma eller att de ger skoskav, fötterna är helt enkelt trötta och behöver vila. Är det då också varmt så kan fötterna lätt bli svullna och remmar och detaljer trycker mer på huden än i början på kvällen. Efter att ha tagit av sig skorna är det ljuvligt med en svalkande och avslappnande fotmassage. Footners kombinerade massageredskap och svalkande kräm råder bot på trötta fötter.

Att smörja in kroppen med bodylotion när en självklarhet för många. Att huden på fötterna också behöver kärlek är lätt att glömma. Det fina med Footners sorbetliknande fotkräm är att den har en lätt konsistens som snabbt går in i huden. Det gör att man inte behöver vänta på att den ska torka innan man klär på sig och den blir enkelt en del i hudvårdsrutinen.

Trötta, ömmande och svullna fötter känner vi alla av ibland. Efter att ha stått upp en hel dag kan man lätt få en lite brännande känsla på häl och trampdyna, speciellt om man stått på hårt underlag. Att unna fötterna en fotmassage med en härligt svalkande fotkräm ger de snabbt energi och den omtanke de förtjänar.