DeoDoc

DeoDoc

DeoDoc utvecklar vegansk intimhälsovård för både män och kvinnor. Varumärket är svenskt och grundades av ”DeoDoc-systrarna” - Dr. Hedieh Asadi och Hasti Asadi. Systrarna stärker kvinnor och sprider information om den allmänna förvirringen och myter som faktiskt finns om intimhudvård. DeoDoc är skapat av kvinnor.

Med ett expertteam har DeoDoc kunnat utveckla de mest säkra och effektiva intimhudvårds produkter. Med deras medicinska expertis där bland annat gynekologen Dr. Ekman-Orderberg varit delaktig har deras främsta fokus varit att utveckla säkra och effektiva intimhudvårdsprodukter som främst kvinnor, men även män kan ta del av. Dessutom är DeoDocs produkter hypoallergena och dermatologiskt testade.

DeoDoc värnar om att arbeta hållbart. Då deras produktion är i Sverige så får man lokalt producerade varor. Dessutom granskar DeoDoc alla ingredienser grundligt för att försäkra sig om att man använder sig av miljövänliga råvaror och alternativ. Produkterna testas heller inte på djur.

Hos Apotek Hjärtat kan du bland annat hitta DeoDoc Deospray för både män och kvinnor, samt våtservetter och bomullstrosor som är mjuka mot huden och tillåter huden att andas.  Handla produkter från DeoDoc online på Apotek Hjärtat för en säker och effektiv intimhudvård.

43 produkter

Visa fler

Visar 24 av 43 produkter