Casall

Casall

Casall är ett svenskt varumärke som arbetat med träningstillbehör ända sedan 1984. Med fokus på personlig, multifunktionell, holistisk träning och en tro på att skapa harmoni mellan hjärta, kropp och själ, har Casall genom åren samarbetat med idrottare och personliga tränare under alla år för att lyckas ta fram några av de bästa redskapen och träningskläderna för holistisk träning som finns på marknaden. Casall startade sin resa med att öppna Sveriges första tjejgym vid namn Athena, med ett engagerat team av personliga tränare och instruktörer som tillsammans skapade en trygg och inspirerande träningsmiljö för kvinnor. Detta gav företaget vidare inspiration till att skapa bekväma och praktiska tillbehör för motion och träning, som skulle komma att utgöra grunden för de produkter som givit Casall en självklar plats på träningsmarknaden.

Casall anser att kombinationen av fysiska och mentala aktiviteter håller oss lyckliga, hälsosamma och framgångsrika. Som en av de främsta aktörerna inom holistisk träning arbetar Casall med några av världens bästa personliga tränare och experter inom medicin och alternativa hälsometoder för att designa kvalitativa redskap och sportkläder för såväl proffs som vardagsidrottare.

I vårt sortiment hittar du olika typer av träningsredskap från Casall som träningsbollar, gummiband och chin up bars som är effektiva redskap vid motståndsträning och styrketräning. Du hittar också en variation av produkter inom yoga & mindfulness i form av yogamattor, träningsmattor och andra tillbehör som kan behövas till yogapasset eller meditationen. Köp dina träningsredskap från Casall online hos Apotek Hjärtat!

52 produkter

Visa fler

Visar 24 av 52 produkter