Bioregena

Bioregena erbjuder hudvård för hela familjen som är både effektiv och skonsam mot miljön. Produkterna tillverkas i Frankrike med naturliga och ekologiska ingredienser och är certifierade enligt Cosmetic Bio. Bioregena har ambitionen att göra ett litet avtryck på miljön, därför är alla förpackningar återvinningsbara och endast nödvändigt packmaterial används. Bioregenas produkter är aldrig testade på djur.

Bioregenas ekologiska och veganska solskydd finns med olika solskyddsfaktor. De är skonsamma mot huden och passar även känslig hud. Deras solkräm är så kallade No Nano. Det innebär att solskyddet inte innehåller några nanopartiklar som kan skada levande organismer i havet. Bioregenas solskydd innehåller mineralfilter eller fysikaliskt filter som reflekterar solens strålar.

När man smörjer kroppen med solkräm kan man ofta uppleva en vit färg eller hinna på kroppen. Det slipper man med Bioregenas solkrämer. Solkrämerna från Bioregena lämnar ingen vit färg på kroppen vid applicering. Formulan är vattenfast så att du kan njuta av soliga bad.

I Bioregenas sortiment finns en rad produkter för barn. De har även solskydd för bebisar. Det är viktigt att alltid tänka på att skydda med kläder och att inte vistas länge i direkt solljus under dagen när den är som starkast. Keps eller solhatt är ett bra komplement till solkräm för ansiktet när man befinner sig under gassande sol.

Solkräm för känslig hud, det är något Bioregena kan väl. Har man en ljus hud som lätt blir röd är det viktigt att använda ett högt solskydd. Krämerna är skonsamma och passar för sensitiv hud. Solkrämerna skyddar mot både UVA och UVB.

Genom att återfukta huden efter solning kan man få en hållbar bränna och förebygga att huden flagnar. Med en After Sun hålls huden smidig och den får fukt. Välj mellan lotion eller olja och komplettera med After-Sun Hair & Body Wash.

Köp Bioregena online på Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.