Personlig läkemedelsrådgivning

Vill du få prata med en farmaceut i lugn och ro? Utan stress och utan att någon annan lyssnar? Hos oss kan du boka tid för personlig rådgivning om läkemedel. Det kostar ingenting.


Du får då träffa en av våra personliga läkemedelsrådgivare på ett av våra apotek. Ni pratar tillsammans igenom din medicinering mer ingående och du kan få svar på frågor du kan ha. Läkemedelsrådgivaren kan också ge förslag på egenvård och vad du eventuellt kan göra för att förebygga dina besvär. Samtalet sker i avskild miljö och tar ungefär 15 minuter.

Det kan vara bra att veta att en farmaceut alltid har tystnadsplikt.

Boka tid för personlig läkemedelsrådgivning

Det bästa är om du bokar in en tid, så att du i förväg kan förbereda dina frågor – allt för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Prata med någon inne på Apotek Hjärtat så hjälper vi dig boka din första tid. Passar det bättre för dig att ta det på en gång och apoteket har möjlighet så går det att ordna en drop-in-tid.

Om du så önskar, kan du få råden dokumenterade, för att t ex underlätta ett läkarbesök, eller ha som kom-ihåg ifall du vill ha ett uppföljningsmöte med farmaceuten.

Vill du veta mer?

På våra apotek finns foldrar som beskriver tjänsten mer ingående. På dess baksida finns plats att skriva ner vilka läkemedel du använder, både receptbelagda och receptfria, samt naturläkemedel. Ladda ner folder här

Personlig läkemedelsrådgivning finns på nästan alla våra apotek

Om du i förväg vill försäkra dig om att ditt närmaste Apotek Hjärtat har denna tjänst kan du ringa, e-posta eller chatta med vår Kundservice.

 

 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.