ccs

CCS

CCS är den svenska ledstjärnan och experten inom hudvård med fotvårdskategorin i centrum.

Sedan 1979 har vi utvecklat innovativa och effektiva hudvårdsprodukter från topp till tå som verkligen gör skillnad. Vårt fokus är funktion och synliga resultat.

CCS finns med genom livets små och stora utmaningar – från behandling av specifika problem, till skyddande och förebyggande vardagsvård.

Vi är stolta över vårt läkemedelsarv och samarbetar med Astma och allergiförbundet samt är rekommenderade av Svenska Fotterapeuter.

CCS har ett brett sortiment av hudkrämer för kropp, fot och hand. Det finns krämer för olika hudtyper och med en rad olika dofter.

Fotvård

CCS har produkter för dina fötter oavsett om det gäller behandling av specifika problem, till skyddande och förebyggande vardagsvård.

Sedan 40 år tillbaka har vi utvecklat innovativa hudvårdsprodukter med fokus på funktion. Genom genom vårt läkemedelsarv säkerställer vi kvalitén på högsta nivån.

Idag är vi marknadsledaren* på fotvårdsprodukter och som enda fotkräm rekommenderas vi av Sveriges Fotterapeuter.

Handkrämer

CCS Handkrämer är speciellt framtagna för mycket torra och känsliga händer som behöver extra omvårdnad.

Produkterna verkar intensivt vårdande, är veganska och oparfymerade.

Vår storsäljare CCS Vårdande Handkräm rekommenderas av Astma och Allergi Förbundet

Hudsprickor

Det är många som besväras av självsprickor i Sverige, på grund av det kalla och torra klimatet. CCS lösning för hudsprickor kan används vid behandling av hudsprickor på både händerna och fötterna och vid små skärsår.

CCS Lösning för Hudsprickor minskar även smärta och underlättar läkning av hudsprickor på händer och fötter. Till skillnad från att använda plåster förblir hudsprickan synlig vilket påskyndar läkningen.

Kroppsvård

CCS body lotions håller huden återfuktad i 24 timmar

För att hålla huden mjuk och smidig är det viktigt att det yttre hudlagret är intakt. Karbamid och mjölksyra är några av de fuktbindande ämnen som finns naturligt där. CCS Fuktgivande Hudlotion innehåller både karbamid och mjölksyra, hudens egna fuktgivare som förebygger och underhåller torr hud.

Köp CCS på Apotek Hjärtat!