Sökresultat:

apolosophy

Varumärke
Hudtyp
SPF
Egenskap
Hudvårdseffekt
Produktserie
Formula
Sminkeffekt
Färg
Medvetna val
+ Visa fler
(Visar 40 av 131)
(Visar 1 av 1)
Personlig hudvård från Apolosophy Active+
Nu kan vi äntligen presentera Hjärtats nya hudvårdsserie Apolosophy Active+. Med noga utvalda aktiva ingredienser blir det enklare att anpassa hudvården efter just din huds behov. Här guidar vi dig till vilka produkter och ingredienser som kan passa dig och din hud.
〉 Läs mer
Lyxig kroppsvård från Apolosophy
Sjunk ner i varmt bad med en ljudbok eller massera benen med en väldoftande olja och låt tankarna vandra. Att leva i nuet och ta hand om sig själv är viktigt. Upptäck nya Apolosophy Body Care som finns här när du behöver en stund för dig själv och din hud. Serien passar både dig som vill lyxa till den snabba duschen på morgonen och dig som uppskattar ett hemmaspa då och då.
〉 Läs mer
Minska ålderstecken med Apolosophy Pro-Age Rosé
Apolosophy Pro-Age Rosé är en serie med sju hudvårdsprodukter som bygger på att förstärka det bästa som huden har naturligt, för att bibehålla och förbättra dess funktion över tid.
〉 Läs mer
Smink för känslig hy - från Apolosophy
Upptäck makeup från Apolosophy, med milda, vårdande och oparfymerade produkter för känslig hud och känsliga ögon.
〉 Läs mer
Förebygg tidiga ålderstecken – upptäck Apolosophy Pro-Age Silver
Man brukar säga att skönhet kommer inifrån, och det är faktiskt sant. Att må bra, sova ordentligt och undvika stress är alla viktiga parametrar för en välmående och vacker hy. I kombination med rätt ansiktsprodukter har vi en effektiv skönhetsformel som ser till att hyn får de allra bästa förutsättningarna – både från insidan och från utsidan.
〉 Läs mer
Vacker solkysst hud med Apolosophys nya BUS-serie
Från torr och vinterblek hud till mjuk och solkysst hud på ett kick. Med Apolosophys nya brun utan sol kan du ge din hud härlig lyster och en brunare hudton – oavsett årstid. Spana in nyheterna här och hitta din nya BUS-favorit!
〉 Läs mer
Kvalitetsäkring av vårt sortiment
Kunderna ska kunna lita på att Apotek Hjärtats sortiment alltid håller en hög kvalitet vad gäller innehåll och funktionalitet. Vi vill också vara en apoteksaktör som värnar om miljön.
〉 Läs mer
6 steg till fina fötter
Ge fötterna lite kärlek! Följ denna rutin med Apolosophys nya fotvårdsserie som peelar, vårdar och mjukar upp, så mår de snart tipptopp.
〉 Läs mer
(Visar 10 av 10)