Denna kampanj är nu avslutad, tack till alla som deltagit och bytt Skin for skin!💚

Apotek Hjärtat låter dig byta dina skins mot Spot Stop-produkter på Steam. Ett enkelt sätt att levla upp ditt riktiga skin och din hudvårdsrutin.

Spelar du mycket blir det lätt många timmar framför skärmen, vilket också resulterar i att du samlat ihop en massa skins och items från olika spel. Du har säkert en hel drös dubbletter eller items som du inte längre behöver. Till skillnad från resten av kroppen är huden i ansiktet extra utsatt, särskilt av all strålning och blåljus som långa dagar framför skärmen innebär. Nu kan du byta in skins du inte längre vill ha via Steam, och få gratis hudvårdsprodukter. Skin for skin, helt enkelt.

HÄR hittar du oss på Steam.

 

Hur funkar det?

Genom att bli vän med oss på Steam kan du skicka en bytesförfrågan. Välj ett skin du inte längre vill ha och skicka oss ett bytesförslag. Välj att skicka det som gåva och glöm inte att godkänna det via mail. När vi har fått din förfrågan kommer vi att be om din adress så att vi kan skicka produkter till dig. Allt är såklart helt kostnadsfritt och inga uppgifter sparas efter att vi skickat dina produkter.

HÄR kan du ladda ner en steg-för-steg-PDF, en guide som förklarar exakt hur det fungerar.

 

Varför är det viktigt att ta hand om huden – speciellt när man sitter mycket framför en skärm?

Huden är vårt största organ, och huden i ansiktet är extra utsatt. Långa dagar framför skärmens blåa ljus påverkar vår hy både direkt och indirekt. Strålningen irriterar huden och det blåa ljuset kan också påverka vår sömn negativt, något som i sin tur påverkar våra hormoner, vilket kan ge mer finnar. Därför är det viktigt att ta hand om sin hud, och både rengöra och återfukta.

Spot Stop är en komplett hudvårdsserie speciellt framtagen för att hjälpa dig som har problem med finnar eller pormaskar, men är lika bra för att hålla en välmående hy i balans.

 

Om Spot Stop:

AnsiktstvättMilt parfymerad och skönt löddrande rengöringsgel som rengör huden på djupet och lämnar en härligt fräsch känsla.

AnsiktsvattenFå bort de sista smutsresterna med ansiktsvattnet som har en lätt exfolierande effekt och drar samman porerna.

Mild AnsiktsskrubbMild ansiktsskrubb med sköna skrubbkorn som arbetar tillsammans med salicylsyra och glykolsyra för att lösa upp smuts och döda hudceller.

AnsiktsmaskMultismart mask som både rengör på djupet; aktivt kol tvättar huden härligt ren samtidigt som lera och mineraler löser upp smuts och orenheter i porerna.

FuktcremeFuktcreme som återfuktar huden samtidigt som glansen dämpas. Produkten har en lugnande effekt som reducerar rodnader.

PunktbehandlingTransparent gel som kan användas direkt på finnar och pormaskar för att torka ut och lugna.

TäckstiftTäckstift för fet och oren hy som döljer finnar och blemmor samt verkar uttorkande och lugnande.

 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.