st tropez

St.Tropez

St.Tropez brun utan sol-produkter (BUS) erbjuder ett brett utbud av lotions, mousser och gel för både kropp och ansikte. St.Tropez är ett välkänt varumärke inom BUS-segmentet och deras produkter är utformade för att ge en önskad bränna utan direkt exponering för solen.

Så väljer du rätt St.Tropez Brun Utan Sol

Det finns ett brett utbud av St.Tropez brun utan sol-produkter att välja mellan och du gör rätt i att utforska sortimentet efter det som passar dig bäst. Här nedan går vi igenom några av de produkttyper du hittar hos oss på Apotek Hjärtat.

St.Tropez Brun Utan Sol Mousse

St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse ger en naturlig, gyllenbrun hudton. Moussen är snabbtorkande och lätt att applicera, den anpassar sig efter din hudton och verkar för att återfukta huden i upp till 24 timmar. Formulerad för att ge en jämn färg och minska typisk brun utan sol-lukt. Formulan är vegansk och ska passa alla hudtyper.

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse är en snabbverkande mousse som erbjuder anpassningsbar bränna från lätt solkysst till djupt gyllene, beroende på verkningstiden. Innehåller återfuktande Aloe Barbadensis för en jämn färg och en fräsch doft som döljer BUS-lukt. Vegansk och snabbabsorberande för olika nyanser.

St.Tropez Brun Utan Sol Lotion

I St.Tropez sortiment hittar du en brun utan sol-lotion som kombinerar vårdande och återfuktande egenskaper med förmågan att gradvis bygga upp en solkysst nyans. Denna lotion är utformad för att anpassas efter din egen hudton, vilket ger en naturlig och jämn bränna. Vid regelbunden användning kan den bidra till att huden blir mjuk, smidig och får en behaglig doft. Lotionen passar för dagligt bruk för att gradvis uppnå och bibehålla den önskade hudtonen. Finns i light/medium & medium/dark.

Varför använda St.Tropez Brun Utan Sol?

St.Tropez använder en ekocertifierad dihydroxiaceton (DHA), anpassad efter din naturliga hudton. Deras satsning på att minimera den typiska DHA-lukten har resulterat i produkter med uppfräschande doft, utvecklad i samarbete med Givaudan.

Så använder du St.Tropez Brun Utan Sol

 St.Tropezs brun utan sol-produkter är designade för enkel applicering. Med snabbtorkande egenskaper minskar risken för att färgen färgar av sig. Ett tips för bättre resultat är att använda St.Tropez applikationshandske. Denna dubbelsidiga handske är idealisk för att fördela produkten jämnt och skydda händerna från missfärgning.

Hudvård och långvarigt resultat

St.Tropez produkter bidrar till hudens återfuktning, vilket också förlänger och jämnar ut brännans hållbarhet. Regelbunden exfoliering och återfuktning är viktiga steg för ett hållbart resultat.