St.Tropez

St.Tropez är ett ledande varumärke inom ’brun utan sol’-produkter och erbjuder ett brett sortiment av lotions, mousser och gel för både kropp och ansikte så att du kan få en vacker bränna utan hudpåverkan från solen.

Med St.Tropez produkter är det enkelt att applicera och att få ett jämnt resultat utan ränder och fläckar. Produkterna är snabbtorkande så att de inte färgar av sig på textiler som kommer i kontakt med huden. De ger också fukt till huden så att resultatet håller längre och håller sig jämnt medan tonen gradvis försvinner.

Välj bland flera olika brun utan sol produkter utefter önskat resultat, från en ljus solkysst glow till den mörkaste djupaste bruna nyansen. Du kan också påverka hur snabbt eller djupt resultat du vill ha genom att välja mellan St.Tropez Gradual Tan eller St.Tropez Self Tan.

Gradual Tan-produkterna innehåller en lägre halt av de färgförändrande ämnena. Med dem kan du precis som namnet antyder bygga upp en lättare solbränna gradvis, för att få mer kontroll över hur mycket ton du får. Perfekt för dig som inte använt BUS innan eller som är rädd för att det ska bli för mörkt. Gradual Tan-produkter använder man som en del av sin dagliga skönhetsrutin och kan ersätta din vanliga fuktkräm för kroppen eller ansiktet för att bygga upp och underhålla en naturlig nyans.

Self Tan-produkterna ger en djupare solbränna redan efter en användning. Efter verkningstiden får du en gyllene bränna som varar generellt i en vecka, eller ännu längre beroende på hur den underhålls. Detta passar alltså för dig som använder brun utan sol ungefär en gång i veckan eller till speciella tillfällen. Några Self Tan-produkter är extra bruna när de appliceras. Extrafärgen kallas guidefärg och är till för att du ska se var färgen hamnar så att du inte missar någon fläck. Guidefärgen sköljs sen bort och kvar är den gyllene resultatfärgen.

För att få en snygg och jämn bränna och ett hållbart resultat är det viktigt att förbereda huden och att underhålla enligt instruktionerna. Framförallt är det viktigt att exfoliera huden ofta och att återfukta den.

Alla människors hudton reagerar olika med solen och därför ser vår solbränna så olika ut. Samma sak händer när du använder brun utan sol-produkter. Den huvudsakliga färgförändrande ingrediensen i St.Tropez produkter är dihydroxiaceton (ibland förkortat DHA) som utvinns ur plantor som vete och rapsfrön. St. Tropez använder en 100% ekocertifierad DHA som kallas Vegetan. DHA ska verka mellan cirka 4-8 timmar för optimalt resultat och varje resultat blir anpassat just efter din naturliga hudton.

St. Tropez har satsat på att minimera den karaktäristiska ’brun utan sol’-lukten som DHA ger och har istället tillsatt uppfräschande doft på produkterna som tagits fram tillsammans med doftexperter från Givaudan. Doften döljer inte bara BUS-lukten, utan gör den obefintlig för näsan att uppfatta, samtidigt som produkterna har en uppiggande doft.

St.Tropez är omskrivet och älskat jorden runt av skönhetsredaktörer och kändisar och används även på professionella salonger. Prova du med, kanske inför en vintersemester till solen, ett speciellt tillfälle som en fest eller varför inte för en vacker solkysst glow året om?

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.