Snoreeze

Få hjälp med att sluta snarka med Snoreeze anti-snarkprodukter. 

Vid vardagliga snarkningar - använd Snoreeze Halsspray eller Snoreeze Munremsor

En av orsakerna till att vi snarkar är att musklerna av när vi sover, då även musklerna i halsen. Om luftvägarna smalnar av åker luften du andas igenom dem snabbare. Detta leder till att den tunna vävnaden i luftvägen torkas ut och börjar vibrera, ljudet som då uppstår är vad vi kallar snarkning. Snoreeze Halsspray riktar sig mot huvudorsaken bakom snarkning: Uttorkning av den mjuka vävnaden i svalget. Formuleringen smörjer halsen vilket bidrar till att minska vibrationerna som orsakar snarkning.

Vid snarkning med nästäppa på grund av allergi eller förkylning - använd Snoreeze Nässpray eller Snoreeze Näsplåster

Även förkylningar och allergier är vanliga orsaker till snarkning. Utöver säsongsallergier som hösnuva upplever många även allergiska reaktioner mot damm- och kvalster utan att veta om det. Snoreeze Nässpray smörjer vävnaden och dämpar svullnaden, vilket öppnar upp luftvägarna i näsan för effektiv snarklindring.

Vid högljudda snarkningar eller sömnapné - använd Snoreeze Snarkskena

Snoreeze Snarkskena är en bettskena som kan behandla sömnapné och högljudd snarkning. Den positionerar käken i ett naturligt läge för att hålla luftvägarna öppna, vilket ger effektiv lindring mot snarkning och sömnapné. Om du är oroad över att du kanske lider av sömnapné rekommenderar vi att du besöker din läkare.

Hur fungerar Snoreezes formula?

Snoreezes formula innehåller mikrosfärer. Mikrosfärer har flera lager och kapslar in de aktiva ingredienserna i Snoreezes produkter. Denna “lökliknande” struktur med många lager möjliggör att de aktiva ingredienserna frisätts i en kontrollerad jämn dos över tid, med en kliniskt bevisad effekt i upp till 8 timmar.