estelle & thild

Estelle & Thild

Det svenska hudvårdsmärket Estelle & Thild tillverkar ekologiska hudvårdsprodukter och smink som innehåller naturliga råvaror och ingredienser av högsta kvalitet. Estelle & Thild grundades av Pernilla Rönnberg år 2007.  Pernilla blev varse om den mängd skadliga kemikalier och syntetiska ämnen som det finns i skönhetsprodukter då hon jobbade som VD på ett svenskt skönhetsföretag.  Då Pernilla fick sina döttrar Estelle och Mathilde, fick hon idén att skapa ett hållbart företag som tar hänsyn till miljön och kommande generationer. Detta ledde till att hon senare startade ett innovativt skönhetsvarumärke med effektiva produkter och ekologiska ingredienser. Estelle & Thild har bara växt sedan 2007 och är idag en succé i Skandinavien och internationellt.

Estelle & Thild använder endast rena, bioaktiva ingredienser, lyxiga oljor och extrakt i deras produkter. Alla produkter är fria från onödiga kemikalier och bekämpningsmedel. Alla produkter är ekologisk certifierade av Ecocert, det största oberoende certifieringsorganet för ekologiska produkter i Europa och USA, och en av de mest respekterade i världen. Ecocert reglerar och inspekterar allt från produktion och ingredienser, till färdig produkt, samt transporter, marknadsföringsmaterial och förpackningar. Ecocert garanterar alltså att Estelle & Thilds produkter är säkra och hållbara, för både hälsa och miljö.

Estelle & Thild har utvecklat hudvårdsserier för olika hudtyper. Produkterna innehåller specifikt utvalda ingredienser som passa olika behov för att ge så bra resultat som möjligt. Estelle & Thild har utvecklat fyra hudvårdsserier – en för varje hudtyp. BioCalm är den parfymfria serien för känslig hud, BioDefense som motverkar tidiga ålderstecken, BioHydrate som verkar återfuktande samt SuperActive som är en avancerad anti-age serie som arbetar för att minska synliga ålderstecken. Estelle & Thild erbjuder något för alla och har gjort det lätt för dig att hitta den rätta hudvårdsrutinen för just din hud. Samtliga hudvårdsserier finns att köpa online på Apotek Hjärtat.

Produkterna från Estelle & Thild håller i 3 år i oöppnad förpackning förutsatt att den varit i en rumstempererad miljö. Eftersom Estelle & Thilds produkter baseras på naturliga ingredienser ska de inte exponeras för extrema temperaturer. En öppnad produkt håller i 6-12 månader.

Hos Apoteket Hjärtat hittar du ett stort utbud av produkter från Estelle & Thild för både kropp och ansikte.  Handla hudvårdsprodukter från Estelle & Thild online på Apotek Hjärtat.