Brilliant Smile

Brilliant Smile erbjuder munvårdsprodukter av högsta kvalitet för friskare vitare tänder. Exklusiva produkter som tandkräm, munskölj och engångsservetter bidrar till både god munhälsa och vackra vita tänder. De är effektiva mot beläggningar och missfärgningar, säkra att använda samt skonsamma mot tändernas emalj.

Whitening Oral Care, produkterna med de välkända svarta förpackningarna, löser upp ytliga missfärgningar och hjälper till att bevara ett vitt resultat samtidigt som de innehåller fluor och därmed skyddar tänderna. Whitening Evo Mouthrinse, Whitening Boost Toothpaste och Whitening Evo Toothpaste fungerar som en trestegsbehandling och finns även att köpa som ett färdigt kit. Nya Dental Cleansers är engångsdukar som tar bort beläggningar och fräschar upp munnen när du är på språng eller på resande fot.

Serien o.32 Maximum Fluoride erbjuder produkter med extra hög fluorhalt för de som har känsliga tänder och behöver högt skydd mot karies.

Brilliant Smile grundades i Sverige 2003 och jobbar med både tandvårdsprodukter och professionell tandblekning. Snabbt och säkert samt med hög kvalitet och god tandhälsa står i centrum för företaget. Köp dina produkter från Brilliant Smile på Apotek Hjärtat!