Zippy

Zippy erbjuder produkter som motverkar dålig andedräkt i upp till tolv timmar. Välj mellan en spray som du smidigt kan ha med i väskan eller en munskölj som du använder efter du borstat tänderna. Alla Zippys produkter motverkar skadliga bakterier, vilket i sin tur skyddar dina tänder och tandkött. Inga av Zippys munhygiensprodukter innehåller alkohol eller klorhexidin. Klorhexidin är ett ämne som finns i många andra munsköljer, som vid långvarig användning kan bidra till oönskade färgningar på tänderna och smakstörningar. Zippys munskölj och spray bidrar även till att bevara och återställa tändernas naturliga vithet. Alla produkter är kliniskt bevisade och rekommenderas av tandläkare.

Vad är det som orsakar dålig andedräkt? Dålig andedräkt beror på bakterier i mun och svalg. Den illaluktande andedräkten ökar i takt med ett högt alkoholintag, dålig munhygien, högt socker- och syreintag samt muntorrhet. Hur kan man undvika den? Den största anledningen till dålig andedräkt är en halvdan munhygien. Därför är det extra viktigt att vara noggrann med att borsta tänderna två gånger per dag och använda tandtråd. Se även till att äta och dricka regelbundet samt använda tungskrapa. Du kan utöver dessa även förbättra din munhygien genom att använda Zippys munskölj eller spray.

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du Zippy Oral Rinse, en munskölj som innehåller fluor. Munsköljen använder du som ett komplement till tandborstningen. Efter du har använt Zippy munskölj, undvik att skölja munnen med vatten och småäta mellan måltider - för att få en maxad effekt. Zippy Munspray består av fler än 100 spraydoser och passar bra att ha med sig i väskan. Köp Zippys produkter hos oss online på Apotek Hjärtat!