N.A.E.

Det ekologiska skönhetsmärket från Italien som hyllar den italienska örtläkekonsten. Naturale Antica Erboristeria, förkortat N.A.E, erbjuder unika och vårdande blandningar av ekologiska ingredienser. Skönhetsrecept framställda enligt den gamla italienska traditionen av örtläkekonst. Produkterna består av naturliga och ekologiska ingredienser med minst 97% som är av naturligt ursprung. N.A.E. hudvårdssortiment är för hela kroppen med vårdande och mjukgörande duschkräm, handtvål, body lotion och fylligare kroppskräm samt multifunktionell universalkräm. Italiensk skönhetsvård i tre serier som är behagligt doftsatta med doftnoter där det italienska ursprunget träder fram.

Delicatezza är den doftfria serien med ekologiskt blomsterextrakt och aloe vera som är speciellt anpassad för känslig hud.

Freschezza är serien berikad med örter och extrakt från rosmarin och timjan som friskar upp hela kroppen.

Idratazione är den återfuktande serien med ekologiska fikon och hibiskusextrakt som bas, noga utvalda efter dess fuktgivande egenskaper.

Alla produkter från N.A.E har vegansk formula och är fri från animaliska tillsatser där det inte är någon inblandning av djur i tillverkningen av varken produkt, biprodukt eller derivat.  Alla produkter är Cosmos Organic certifierade av Ecocert Greenlife enligt COMSOS standard. 

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.